pátek 7. dubna 2017

ROZEŠLETE TO VIRÁLNĚ! MÍROVÁ MEDITACE 11. DUBNA 2017 v 8:08



Originál publikoval Cobra 7.4.2017

Opět nastal čas pro akci! Opět nadešel čas na to vzít osud našeho světa do svých rukou! Všichni souhlasíme s tím, že proces dosahování planetárního míru trvá příliš dlouho. Zde máme možnost kolektivně tento proces urychlit. Proto využíváme příležitosti úplňku 11. dubna, abychom vytvořili portál, skrze který vyvážíme energetické pole kolem planety.

Tuto meditaci provádíme, abychom vytvořili protiváhu negativním účinkům vojenské eskalace, která právě probíhá v Sýrii:

https://www.rt.com/news/383782-us-strikes-syria-tomahawaks/

Rozešlete to! Rozšiřte po celém světě! Prosíme umístěte to na vaše webové stránky a blogy. Pozvěte duchovní skupiny, aby se zúčastnily. Můžete vytvořit FB skupinu pro vaši místní skupinu, která meditaci provádí ve vašem koutě světa. Také pro tuto událost potřebujeme jednu hlavní FB skupinu. Můžete k tomu vytvořit video a dát ho na Youtube.

Vědecké studie potvrdili pozitivní efekt masových meditací na lidskou společnost, takže každý, kdo se této meditace zúčastníte skutečně může pomoci Událost přiblížit:

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

Tato meditace pomáhá silám světla uzemnit energii Světla na povrchu planety tak, aby posílila Světelnou Mřížku, která je potřeba pro urychlení procesu dosažení planetárního míru. Počet lidí, kteří tuto meditaci bude provádět je tím hlavním a nejvýznamnějším faktorem v rámci možností povrchové lidské populace pro urychlené tohoto procesu.

V rámci provádění této meditace můžeme dosáhnout kritické masy 144.000 lidí, kteří ji budou provádět!

Astronomická tabulka pro naši meditaci ukazuje kardinální čtverec tvoří Slunce/Uran/Eris, Vesta, Jupiter/Měsíc a Pluto/Juno, což představuje vrchol planetárního napětí před tím, než bude konečně vyřešeno jako výsledek intervence Sil Světla:






Tuto meditaci budeme provádět v přesný okamžik úplňku v úterý, 11. dubna, v 8:08 Středoevropského času (CEST),
This equals 2:08 pm CST in Taipei, 8:08 am EET in Cairo, 8:08 am EET in Palmyra, 7:08 am BST in London, 2:08 am EDT in New York, 1:08 am CDT in Chicago, 0:08 am MDT in Denver and 11:08 pm PDT in Los Angeles on Monday, April 10th.

You can check the time of the meditation for your time zone here:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=PEACE+MEDITATION&iso=20170411T080808&p1=53

Instrukce:

1. Použijte svoji vlastní techniku, abyste se uvedli do uvolněného stavu vědomí.

2. Vyjádřete svůj záměr, pro použití této meditace jako nástroje pro urychlení procesu nastolení míru na planetě Zemi pro její obyvatele.

3. Vizualizujte si sloup Světla vyzařujícího z Centrálního Galaktického Slunce, jak pak prochází všemi bytostmi Světla uvnitř našeho Solárního Systému a pak skrze vaše tělo do centra Země. Vizualizujte si druhý sloup Světla, jak vzestupuje ze centra Země, pak vzhůru, skrze vaše tělo a vzhůru k nebesům, směrem ke všem bytostem Světla v našem Solárním Systému a v naší Galaxii. Nyní sedíte ve dvou sloupech Světla a Světlo jimi proudí nahoru i dolů současně. Tyto sloupy Světla ponechte několik minut aktivované.

4. Nyní si vizualizuje fialový plamen, jak čistí vortex v Sýrii a jeho energetické pole na plasmatické, etherické a astrální úrovni. Pak si vizualizujte, jak se tento fialový plamen rozšiřuje skze Blízký Východ a očišťuje ho. Pak jej rozšiřte ještě dále, až již obejme celou planetu, a čistí její energetické pole na plasmatické, etherické a astrální rovině.


5. Nyní si vizualizujte jemně růžovou léčivou energii, jak léčí všechny lidi v Sýrii a jak této zemi přináší mír. Vizualizujte si toto jemné růžové světlo, jak chrání Palmyru. Vizualizujte si tuto posvátnou ženskou léčivou energii, jak léčí mysl a srdce všech lidí na celém světě, kteří jsou zapojeni do konfliktu v Sýrii. Pak si vizualizujte, jak se tato posvátná ženská energie rozšiřuje skrze celý Blízký Východ a jak léčí všechny lidi tam. Pak ji ještě více rozšiřte tak, aby zahrnula celou planetu a léčila všechny lidi na celé Zemi.

Bohyně chce mír a mír nastane!

Aktualizace k Mírové Meditaci naleznete na tomto odkaze: www.bod-zlomu.blogspot.cz

In English here: http://2012portal.blogspot.cz/


VIDEO:




VEDENÁ MEDITACE:





Prosíme ohodnoťte a podpořte naši práci:

1)
Mrkněte na některou z reklam,
na kterou se dostanete z reklamních bannerů
umístěných na blogu.

2)
Platba převodem na účet u KB:
107-6034340297/0100, v.s. 8888
IBAN: CZ4801000001076034340297
BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX

Připojte se k naší FB skupině:


Prosíme sdílejte odkaz na tento blog: